Nieuws

Ondersteuning bij kleine WKO-systemen

4 augustus 2015

Ondersteunen bij kleine WKO-systemen, doen jullie dat ook? Deze vraag krijgen wij regelmatig en het antwoord is: Jazeker! Want ook bij kleine systemen geldt dat goed beheer essentieel is om de beloofde energiebesparingen waar te maken. En ook bij kleine systemen denken wij graag met de klant mee over een goed proces en zorgen we voor heldere afspraken met alle betrokken partijen.

Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld de Stichting Islamitisch College en de Stichting Primo Schiedam bij het beheer van de klimaatinstallaties van het Kindcentrum Nieuwland. Dit centrum wordt door een monobron van 10 m³/h voorzien van warmte en koude. Inmiddels nadert het einde van de garantietermijn van de installatie en moet de kwaliteit gewaarborgd bijven door goed beheer. Hierdoor zijn de stichtingen aan zet om zelf vorm te geven aan het beheer en hiervoor de nodige partijen om zich heen te verzamelen. Dan is het fijn als er een partij aan je zijde staat die ervaring heeft met dit soort processen en weet waar je op moet letten. Daarbij gaat het niet alleen om techniek, ook de organisatie en de wettelijke eisen die vanuit de BRL6000-21 en BRL11.000 moeten meegenomen worden. Ons doel is daarin altijd het ontzorgen van onze klanten en het scheppen van de juiste condities om uw duurzame energie-installatie ook een duurzaam leven te geven.

Ik ben blij dat IF me ondersteunt in alle facetten van het proces. IF denkt veel verder dan alleen de techniek. 'Martijn den Boer - Stichting Primo'

 

 

 Eerder schreef mijn collega Miguel Alvares al over soortgelijke ondersteuning die wij het Flevoziekenhuis in Almere bieden. Nieuwgierig naar wat wij kunnen betekenen in het beheer van uw klimaatinstallatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.